Natten till fredag

Här sittert jag. Chockad och trött.
Kom hem från en vän för en stund sen. Som bor ca 5mil bort. Iaf, när jag hade ca 3 mil kvar hem så ser jag plötsligt en stor äcklig fågel, eller ja en sån där örnliknande sak som är 60meter mellan vingarna. Den kommer flygande mot min framruta. Jag tänker "fyfan, det här blir min död". Men han försöker komma undan ser jag, fast det går inge bra alls för den stackaren. Han flyger med väldigt hög fart rakt in i min sidospegel, som blir totalt krossad i småbitar... Åker vidare mot Sura, i fullständig chock över att den söta fågeln precis dött framför mina ögon. Jag som älskar djur.
Ja, jag har då faaan ingen tur med nånting nu känner jag! Datorer, mobiler, bilar mm mm går sönder. Hela tiden. Sämst ju. Hoppas oturen vänder snart! Men gud kan knappast vara på min sida efter alla dumheter jag gjort i mitt liv..

Tidigare idag så jobbade jag. Det gick suveränt! Direkt efter det så plockade jag upp Ida & Lina för att åka till Västerås en sväng för att köpa det sista inför lördag, då nalkas det maskerad! Såå kul :) så nu är det fixat iaf. Skönt som fan.
Efter stan åkte jag hem tillsammans med Lina, hon hjälpte mig att hänga upp min nyinköpta asbilliga tavla! Sååå himla nöjd. Sen skulle jag ner till henne för att hjälpa henne med hennes tavla. Det slutade med att vi möblerade om precis heeela hennes lägenhet! Haha, men bra blev det fan :)

Imorn blir det jobb sen tjejkväll hos Emelie! Ser jag fram emot :) Nu ska jag sova. Hemskt trött ska ni veta!
Godnatt

Onsdag igen

Aaa nej, vi kör på blogg.se! Det känns otroligt bra måste jag tala om för er.

Jaha nehe, idag har det varit en mkt bra dag måste jag säga. Stan med Johanna blev det. Sjukt trevligt som vanligt. Vi är bra, väldigt bra.
Efter det drog jag till Sportcenter och umgicks lite med folket. Efter det drog jag hem tror jag. Åkte 70varv runt Sura först, i mina sommardäck. Det är halt ute nu. Jävligt halt. Blir byte av däck typ imorn tror jag.. Får se. Hoppas det. Törs ju inte åka annars. Och gå det kan man ju inte göra, jag är lat. Jävligt lat.
Jaha nehe, nu ska jag bege mig till farmor och äta lite mat! Jag är så lat att jag inte orkar laga mat själv :) sen så ska jag plugga tänkte jag. Men får se hur det blir med det........ Hejdå då!

Delar med mig av det som får mig att skratta!


Onsdag

Godmorgon!
Ja, här ligger jag i sängen kl 09,36 och lyssnar på Takida och funderar starkt på att kliva upp och duscha och äta frulle. Ska nämligen bege mig till Västerås med Johanna om en stund.. Men kuuul att man är fattigast i mellansverige och inte kan köpa ett skit! KUL! Men men, bara bita i det sura äpplet och inse fakta liksom.

Igår så var jag hem till en gammal vän i Hallsta. Det var mkt trevligt :) vi kollade på Hot tub time machine, den va sååå jävla rolig! Haha den måste fan alla se :p efter filmen drog jag hem igen men vände lika snabbt och drog en vända till donken med Ida.
Väl hemma igen så somnade jag.

Ja, annars då? Jo, jobb fredag. Utgång lördag. Jobb söndag. Tisdag och torsdag ska jag också jobba. Skönt. Lite extra inkomst utöver den brutala csn-inkomsten! Sjukt att folk tror att man klarar sig bra på 8lax i månaden. Riktigt sjukt. Det borde vara minst som en vanlig lön, typ 13000kr iaf. Det är ju liksom meningen att man ska plugga heltid, och inte behöva jobba nått alls. Men men, nu är det ju så att vårat land suger.
Aa nee nu ska jag röra på fläsket! Herråååå

Här är jag, hejhej!

Blogg.se eller blogspot.com?

Ska jag börja blogga på blogg.se igen istället? Vet inte.. Får se hur det känns då!


RSS 2.0