Vurpa...

Vilket flyt jag har då.
Var i Sthlm i lördags med Alex, Jonas och Catta. Vi hade det asbra där verkligen! Tog det lugnt och jag kanske fick i mig liiite för mkt alkohol.. Men men.
Sen gick vi till Le Bon iaf, och där inne drar jag en sjuujävla vurpa mot ett trappsteg och kanten rakt på knät! Så jag kunde ju knappt gå sen. Har legat i sängen sen dess. Har sjukt ont. Men varit in på röntgen och så där, men inget fel där inte. Bara det att det är svullet och jag har ont helt enkelt. Så jag får väl ligga här då och vara sur över att jag förlorar massa pengar.

På lördag ska vi iaf pallra oss hem till Alex's föräldrar, hans mamma fyller år :) jag haltade iväg igår och köpte present åt henne. Hoppas hon blir glad :) mycket bra val gjorde jag måste jag ju tillägga! Enligt min mening iaf.

Har börjat plugga igen också. Började i måndags. Så nu när jag ligger hemma och är sjukskriven har jag ju all tid i världen till att plugga genom datorn. Det är ju ett plus med att vara sängliggandes just nu faktiskt. Så man kommer igång! Blir nog bra det där.

Nej nu ska jag väl fortsätta att ligga här.. Glo på en rulle eller så. Hejpa!

Bläbläbälbälbäblbäää

Trött, tröttare, tröttast! Är fan trött och riktigt sliten som människa tammefan.Sitter iaf hemma (eller ja, överallt) och hållerna tummarna på att jag och Alex får någon av de lägenheter vi sökt. Det vore ju såååå himla skönt!!! Bara vi två, umgås själva förutom 20min i sängen innan vi somnar. Vakna en lördag eller söndag och äta frulle tillsammans vid bordet med massa gott på bordet. Laga lunch ihop och äta den tillsammans, själva. Middag god som fan som vi dukar upp i vardagsrummet(!!!) och njuter av. Lägga oss sen och koppla av i våran soffa HELT ensamma! Kanske somna i soffan framför en dålig serie för att sedan vakna upp och vandra in i sovrummet som är utan tv, bullrande datorjävel och massa jävla krimskrams överallt och somna om. Ett avkopplande sovrum som detta då inte är för fem öre.

Har inte befunnit mig i vardagsrummet här hemma på jag vet inte hur länge. För det första har en bosatt sig där ,för det andra funkar tvn där inne lite sisådär, för det tredje ser det förjävligt ut där så jag trivs inte där. Och då är det inte kul att försöka mysa in sig i en filt och kika greys anatomy liksom. Har varit instängd i detta sovrum alldeles för länge, nästan så att jag inte behöver ha någon rätt att betala hyra. Köket går inte heller vistas i, där är det prylar högt och lågt och folk hela tiden. Kul? nej. Toaletterna vi har är ständigt okkuperade så ja, ni fattar poängen.
Jag och Alex ensamma i VÅRAN lägenhet. Gud va allt kommer bli bra! Håll tummarna nu nu som läser detta. Håll tummaarna förfan...


RSS 2.0