Vurpa...

Vilket flyt jag har då.
Var i Sthlm i lördags med Alex, Jonas och Catta. Vi hade det asbra där verkligen! Tog det lugnt och jag kanske fick i mig liiite för mkt alkohol.. Men men.
Sen gick vi till Le Bon iaf, och där inne drar jag en sjuujävla vurpa mot ett trappsteg och kanten rakt på knät! Så jag kunde ju knappt gå sen. Har legat i sängen sen dess. Har sjukt ont. Men varit in på röntgen och så där, men inget fel där inte. Bara det att det är svullet och jag har ont helt enkelt. Så jag får väl ligga här då och vara sur över att jag förlorar massa pengar.

På lördag ska vi iaf pallra oss hem till Alex's föräldrar, hans mamma fyller år :) jag haltade iväg igår och köpte present åt henne. Hoppas hon blir glad :) mycket bra val gjorde jag måste jag ju tillägga! Enligt min mening iaf.

Har börjat plugga igen också. Började i måndags. Så nu när jag ligger hemma och är sjukskriven har jag ju all tid i världen till att plugga genom datorn. Det är ju ett plus med att vara sängliggandes just nu faktiskt. Så man kommer igång! Blir nog bra det där.

Nej nu ska jag väl fortsätta att ligga här.. Glo på en rulle eller så. Hejpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0