AlexanderDet finns inga ord i detta universum som kan förklara hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag tycker om dig. Du är den mest underbara person jag någonsin mött, och jag är så otroligt tacksam och lycklig att jag har dig. Jag är din, för alltid!

Mycket nöje!

Helt slut som människa är jag. Känner för att klaga lite. Så jag får ur mig allt så jag slipper gnälla på Alex hela tiden ;D
Förstår verkligen inte hur folk kan jobba år ut och år in måndag-fredag 7-16. För mig är det helt obegripligt verkligen. Ja jag vet, jag borde inte klaga. Äntligen har jag fått ett jobb där jag börjar 7 eller 8 och slutar senast 16, precis så som jag vill ha det. Har jobbat alldeles för länge inom restaurang och vården, där man får jobba kvällar, helger, röda dagar, året runt! Trött på det, som fan. Vill vara ledig storhelger, alla kvällar och alla helger. Men just nu så känns det piss med att jobba dagtid bara, kanske är det en vanesak? Kanske inte riktigt kommit in i det än. För det är detta jag drömt om. Att kunna vara ledig när de flesta är det! Veta att man med all säkerhet verkligen ÄR ledig lördag söndag, ingen som kan ringa ut mig på jobb osv. Förut på mina få lediga helger satt man på spänn hela helgerna ifall någon skulle ringa och be mig jobba, för jag har så svårt att säga nej, dock inte mot slutet när jag var helt otroligt sjukt trött på skiten, men iaf!
Och inte nog med att man ska jobba mån-fre nu, utan i augusti ska jag även börja plugga 100%, måste plugga upp mina gymnasiebetyg så jag har behörighet till högskola. Jaja, två år på folkhögskolan distans. Hej jag heter Jeanette och kommer vara totalt utbränd om ett år samt förtidspensinär! Nödvändigt är det dock. Ett måste.

För er som missat så är jag numera sambos med Alex och Nicke, samt Robby och Bäckis som snart kommer hem från Thailand. Låter som ett paradis att bo med fyra snubbar, men tro mig, det är ett helvete! Eller vet ännu inte hur det är att bo med fyra, men att bo med två är mycket nog!

Fått för mig att jag är fet och äcklig också, som fan. Så jag är ute och går varje dag samt tränar. Dock ett litet uppehåll på träningen nu då jag efter London blev sjuk sen nu när jag är skapligt frisk så har Denisé gymkort gått ut, och har inte råd med nytt förren lön. Och jag tränar fan inte ensam på Friskis, den saken är klar! Så hemmaövningar blir det då och då iaf. Sen jag träffade Alex, för ca 6 månader sen, har jag gått upp 6 jävla kg. Det betyder att dom ska bort igen så fort som möjligt! Han är en feeder tror jag......... ;)

Nej nu har jag nog klagat färdigt. Hoppas ni blev tillfredsställda av denna tisdagsläsning! Hej!

bildbomd


RSS 2.0