Swedish House Mafia @ Alexandra Palace, London <3

Inte bloggat på ett tag nu. Har varken haft tid eller lust. Men slänger in några rader nu iaf!
Praktiken på avdelning 85 är avslutad och godkänd. Skönt! Har idag gjort min första dag på mitt nya jobb. Min underbara barndomsvän som fixat åt mig :) otroligt skönt då det är tillsvidare. Så det blir inget jobb på hemtjänsten i Sura i sommar eftersom jag fått detta. Skönt att slippa pendla, eftersom jag numera bor i Västerås för er som inte redan visste det :P

Igår kom jag och Alex hem från London. Vi har haft det mycket trevligt och myspys :) shoppat en jääävla massa har vi också gjort :D tre dagar i rad på Oxford Street. Helt paj i benen. Besökte europas största shoppingcenter också! Och så turistade vi i två timmar, såg Big Ben och London eye. Va ju skoj, eller nått!

Vikigast av allt är ju att vi i söndags var på Alexandra Palace, och såg SWEDISH HOUSE MAFIA! Vilket jääävla ös! Flera tusen pers och vi stod längst jävla fram. Jag höll på och bryta några revben, få håret avslitet samt svimma. Tur var att vakten höll koll på stackars halvt-ihjälklämda mig och gav mig vatten lite då och då :) snäll man det där. Lite smått besviken var jag att det var två Dj's och en artist som spelade innan, vilket var en sisådär 2½timme. Var ju hela slut när SHM började. Men deras opening var ju helt STÖÖÖRT!! Ska se om jag får upp nån film eller så.
Verkar inte gå och bädda in filmer här, så jag länkar två stycken iaf! Finns fler på facebook.
http://www.youtube.com/watch?v=q8OQXTadqnE

http://www.youtube.com/watch?v=0f9z4N76-SU

Nu ska jag snart till stadium outlet med karln min. Sen kanske Sura och hämta min bil, helt handikappad utan ju!

En liten del av kön in till Alexandra Palace, London där SHM skulle dra en truddeluttEn jättestor fin sko @ Selfridges shoppingcenter på Oxford StreetHalva Selfridges shoppingcenter. Sjukt va stort det var!

Regent Street


Sötis!


Va ju skitbra väder när vi landade.. Eller inte!


England :)

A.M

Jag tycker om dig helt sjukt mkt ♥

20110508

Sitter hemma hos mig helt ensam i soffan, och är livrädd för flugan som flyger omkring här inne. Läste i veckan om en kvinna som fått in larver i ögat av en fluga. Herregud, ska man vara tvungen att vara rädd för flugor också?!! Värre än mygg nästan ju. Hellre 1000 myggbett än 30 laver i ögat. 

Alldeles strax börjar Pensionärsjävlar på semester. Lyx. Men jag sitter mest och väntar på att Alex ska sluta jobba så jag ska få åka hem till han och gosa lite :) träffade han sist igårmorse runt 7, innan han stack till jobbet, men det känns som jag varit utan han i 6 år! Saknar ihjäl mig tror jag.

Igår så festade jag och Paulina litegrann. Det var som bäddat för en urspårad fylla då vi inte setts på ett tag och sedan en liten incident tidigare under dagen. Om det blev urspårat? Mjo, kan man väl säga! Men det var väl en smula roligt också :p haha! 

Tidigare i veckan så har jag påbörjat min praktik på gyn avdelning 85 på c-las i Västerås. Det är hur kul som helst och vill aldrig sluta där! Tyvärr är det bara 3 veckor och 1 dag jag ska vara där.. Hoppas på kanske nå timjobb där iaf sen :) och så har jag & A varit hurtiga som fan, varit ute och gått varje dag. 

Min utbildning börjar lida mot sitt slut också.. 1 & ½ månad kvar bara. Satan var tiden har gått fort, och jävlar va jag har kämpat! Ska förmodligen fortsätta plugga efter sommaren också, måste plugga upp mina betyg så jag kommer in på högskola eftersom jag kommit fram till att barnmorska skulle passa mig bra!
Jaja, nu har jag skrivkramp. Hejdå!
Mmmm just de ja! Nu har vi äntligen bokat London så vi kommer befinna oss där 25-30e maj! Hur mysigt kommer inte de bli då?! Hihi :)))))

RSS 2.0