Lite bilder så här på kvällskvisten

Lite äldre bilder här upptill då.. Och lite nyare där nere!


Helt glömt bort att lägga upp denna bild här på bloggen ju! Fick en Michael Kors klocka av Alex när jag fyllde. Lycklig tjej? Ja.


Jag ute på sjön i Flen =)


Sommarflicka! Provar kläder inför kryssningen.


PUSS♥
Detta är då våran soffa som kommer i mitten av november. Har tagit kort i MIO-katalogen därför det ser fan ut. Men den är sjukt stor och sjukt skön och sjukt snygg. Det är det enda som räknas.


Jag och min käraste besökte Stefan's grav på Skogskyrkogården i Sthlm samtidigt när morsan fyllde 40 i september. Jag skäms över när tänker på hur länge sen jag var där sist, 2007. FY PÅ MIG!


Sen över till jobb då.. Emma och Elin. Alltså, viiiiilka tjejor! Aldrig haft en så rolig arbetsplats som den jag har nu. Trivs verkligen och det är tack vare alla goa människor.


Jag slappar i bilen medans gubbarna gör jobbet! Helt rätt enligt min mening ;)


Emma va lite trötter i torsdags på vår lunch när vi jobbade i Köping så hon tog en tupplur hon!


Och så över till hemmet. Fondtapeten i sovrummet. Jag dör, den är så snygg.


Sovrummet färdigmonterat. Får dock be om ursäkt för obäddad säng utan överkast. Skämmigt ju. Men har ingen annan bild så den får duga. Tar en ny en annan gång. Och sladdarna ska vi inte prata om. Usch...


Detta är vyn från sängen. Heeeelt underbar! Fast nu finns det lite mer fina saker på byrån. Jaja, jag får väl ta nya bilder snart då och lägga upp dom! Detta var precis när vi fått upp allt och paniktog bilder till alla som ville ha mms på det hela. Helt enkelt.


Snyggt? Eeeh, ja. Jag har förmodligen aldrig i mitt liv varit så nöjd över mitt sovrum som nu. Det är ljuvligt och det skapar lugn och harmoni i min själ av att veta att jag har ett fint sovrum att komma hem till efter mina mördarpass på jobbet.Var ju tvungen att inviga sminkbordet med en bild på mig själv, så klart!

Vecka 40

Måndag- nattjobb (20.30-05.00 Södertälje)
Tisdag- dagjobb (ca 8-17 skulle jag tippa på, vilket ställe är ännu oklart)
Tisdag
- nattjobb (20.30-05.00 Södersälje)
Onsdag- sova en stund, läkaren 14.45 i Sura
Onsdag- nattjobb (20.30-05.00 Södertälje)
Torsdag- vet ej
Fredag- vet ej
Lördag- vet ej
Söndag- försöka komma överens med min karl om en bra fototapet vi ska ha i vardagsrummet. Kommer förmodligen sluta med skottlossning här hemma.Så nu vet ni det. Vill ni mig något så finner ni mig antingen i Södertälje under nattetid eller via telefon dygnet runt.

Avslutar det hela med en random bild bara så där.

När jag och Emmelie fyndade ett bord på IKEA som jag och Alex skulle ha i vårat nya hem så trodde vi att det lätt som en plätt skulle gå in i hennes aslilla bil. Alltså, som ni ser så gick det galant kan man tro! Men icke. Efter ca 235 minuter på parkeringen utanför IKEA och lite repor i bordet och några ben bortskruvade så gick det allt! På vägen hem fick jag dock ett ben i tinningen så jag trodde jag skulle dö. Emmelie kör som en kratta! Punkt slut.

RSS 2.0