tja tja bloggen

Hatar det där med rubriker en smula måste jag säga. Varför i helvete MÅSTE man ha en rubrik för?! Irriterad jag blir. Tuuuur att det är fredag idag, jag är utvilad, har en utvilad man som kommer hem från jobbet snart och vi ska på kalas! Alex's syster fyller 15 hela år! Vilken jävla grejj =) det var 7 år sen jag fyllde det. Helt otroligt va tiden går fort.

Vi har flyttat in i nya lägenheten nu. Lite skabbigare än den förra, men vad gör det om hundra år? Får ju bo ensam med min livs kärlek, hyffsat billig hyra, hyffsat bra läge (absolut inte som förra lyan eftersom vi bodde mitt i city då dock), två egna parkeringsplatser (bra i framtiden när vi skaffar en varsin bil) och den är ganska mysig fast den är lite skabbigare. Den förra var ju näst intill topnotch om man ser över hyreslägenheter, så man kanske har lite för höga krav.


För exakt en vecka sen sa jag upp mig från jobbet. Vilken otrolig lättnad! Men nu är ju inte jag så himla dum att jag bara säger upp mig sådär rakt av, utan jag har ju fått en nytt jobb =) 70000gånger så mer betalt dessutom!
Jobbar numera åt A-L väg och vakt AB. Står flaggvakt vid vägarbeten. Låter sjukt tråkigt. Men det är det inte. Så i måndags började jag nya jobbet. Kl 06.00 skulle vi vara i Uppsala. Kom dit och det ösregnade. Satt i byggkupan i några timmar. Åkte till affärn och köpte gammalt bröd, åkte vidare till ett annat ställe när det slutat regna och började jobba. Efter ca 10min kom någon från kommun och sa åt NCC att vi inte fick vara där för det kostade för mycket pengar. Lyx. Fick åka hem. Sov en timme. Åkte kl 16.30 till sthlm samma dag för jobb. Började kl 18.00. Jobbade till 04.00 typ. Åkte direkt till Uppsala, sov en timme i bilen. Jobbade 06.00-17.30. Sen var vi tvungna att åka till Södertälje och släppa av Emma. Kom inte därifrån förren 19.20 typ. Fick nästan soppatorsk på vägen hem.
Så summan av det hela: Jobbade in 29,5 timmar på två dagar! Inklusive traktamente och OB. Helt ok! Hade dessutom så sjukt roligt dygnet runt med tjejerna jag jobbade med. Det var inget annat än lyckat helt enkelt.


Har varit rätt dött på jobb nu resten av veckan då det regnat en hel del. Men nästa vecka finns det fritt med jobb sa chefen som jag ringde idag. Ska jobba 24/7 nästa vecka och tjäna lika mycket pengar på den veckan som jag gjort under hela mitt liv!

Så är det! Ska ner i tvättstugan nu. Hejpa!
Fina och suuuupergoda tårtan som dagens födelsedagsbarn hade gjort åt Alex när han fyllde =)

Nu så!

Kanske är dags för ett inlägg. Var ett bra tag sen. Men har inte orkat helt enkelt. Har fullt upp med mitt så att säga =)
Det som hänt då sedan senast..
 • en idiotkärring skickade ut min/min pappas bil ut i skogen och kvaddade den, vilket kommer kosta henne oerhört mycket
 • har jobbat en del
 • varit sjuk en del
 • pluggat satan, fattar ingenting verkligen. Hur kommer detta gå i två år?!
 • sökt jobb som en galning, vill bara tjäna pengar och spara
 • jag och min älskade pojkvän har fått en helt egen lägenhet på malmaberg/haga. Det är en 3a, vilket är bra så han kan ha sitt lilla pojkrum med tvspel och skit, sånt som jag helt enkelt absolut inte vill se ute i vardagsrummet =)
 • klickat hem Lexington- och Gant-inredning från nätet för 947839292 kr ungefär. Tur man har söt kille som ställer upp när jag ställer till det ;)
 • min lillebror mår inge bra där han bor nu , det märker man (enligt andra, då jag själv aldrig har tid att träffa honom) och det gör så ont i mitt hjärta
 • min lillesyster som bor hos en fosterfamilj trivs inte tillsammans med "mamman" där om jag förstått det rätt. Åååhhh, jag vill ha mina gullungar här. Det gör ont i hjärta och själ.
 • har handlat massa presenter åt min man då han fyller år imorgon! Wiiie! Hoppas han blir glad, annars får han en smäll =) men det vet jag att han kommer att bli. Bara köpt sånt han vill ha!
 • umgåtts med nära och kära, så som PK, Johanna, farmor & Kalle med flera
Ja det var väl det.. Imorgon ska jag gå upp kl 6 för att väcka min man med en liten överraskningen innan han ska till jobbet, hoppas jag kommer upp bara!
Hörs då!

RSS 2.0