Kärlek

1 år tillsammans med den mest underbara killen på denna jord <3 jag fick en sak av alex som jag länge önskat mig :) en ziperall! Älskar dig baby


tränaaaa

Var nyss och tränade på Friskis. Körde 25min på crosstrainern, och så köttade jag sönder rygg och ben. Så jävla skönt! Stretchade även lite, vilket jag inte gjort på sju år typ. Tänkte göra det varje dag nu, för jag är stelare än farsan. Håller ju inte när man är 22. Imorgon tänkte jag köra crosstraingern, armar, axlar och mage. Är ledig imorn så hinner vara där hela dagen om jag känner för det.

Snart ska jag dra och jobba. Känner mig lite mer motiverad till jobb nu när jag vet att jag den 16e maj börjar mitt dagschema. Jag kommer med andra ord ALDRIG att jobba kväll! Vilken jävla lycka.
På lördag/söndag (vi kan inte komma överrens om det är lördag eller söndag då vi kom fram till att vi skulle bli tillsammans på natten) så firar vi 1 år tillsammans :) kul att man jobbar delad tur hela helgen :( buhuu. Hade velat gått ut på någon restaurang eller så. Men men..

Söt

Rena rama safari när man jobbar ute i Irsta. I onsdags när jag åkte långt ute i skogen så sitter jag och pratar i telen med paulina. Lägger hastigt på luren då jag får syn på ett stort jävla vildsvin mitt i vägen! Försöker skynda mig för att ta kort på den, eftersom alex aldrig sett en, men när jag precis tar kort så vänder han sig om och springer iväg :( han stod och tittade rakt in mot mig hihi. Sen åkte jag vidare och där ligger en hel rådjursfamilj och chillar på vägen typ 200meter fram. Och igår såg jag två dovhjortar ligga och slappa på en sommarstugetomt på nära håll :D så härligt! Blir helt lyriskt av sånt :) här är iaf en bild på vildsvinet när han springer iväg.


MAAAT

Alltså, jag kan inte förstå hur man kan drabbas av ätstörningar faktiskt. Mat är SÅ JÄVLA FINT! Nästan allt man kan stoppa in i käften och svälja ner är gott. Väldigt få saker som är riktigt äckliga faktiskt. Jag är en sån där person som äter dygnet runt. Jag är ju en riktig liten nattuggla, och på nätterna är det så mysigt att glo på massa serier och äta nånting som är gott! Jag blir riktigt tillfredsställd av det. Tur som fan att jag har de bästa gener i världen! Tack far & mor (puss). Men jag ska ju inte sticka under stol med att jag kanske får liite ågren av att äta hela tiden, och INGENTING är nyttigt. Eftersom jag tränar på gym och försöker bygga lite snygga muskler till sommaren, så känns det liksom lite lönlöst. Fast huvudsaken är väl att jag rör på mig iaf? Ellerhur? Och visst, det skulle kanske kännas lite bättre att äta bara nyttig mat. Men vafan, hur kul är det egentligen?! Näää jag får väl bli en tjockis!
Här är en riktig puma som är nyttig! Lever på endast vatten och lite kattmat :) duktig hon! (eller ja, hon äter av mig med ibland) haha!

.

Åh vad jag längtar till slutet av april. Göteborgs rape lime kommer då. Gud va spännande :)


.

Det tar sig med träningen vill jag lova! Eller vi kan ju låtsas som det iaf. Vet inte om det är så jävla stor skillnad mot förr, men det känns bra! Tappat iaf 1cm på rumpan, och det är ju bra. Så stor som den är..
Var tidigare och tränade. Körde 20min på crosstrainern och sedan tränade jag skiten ur magen och ryggen. Skööönt!
Sitter och inväntar karln nu. Kl 19 ska vi på bio, tillsammans med Robby. Vi ska se nya American Pie :) hoppas den är bra, men det tror jag nog. Alla gamla skådisar med. Nu kom Alex hem! Så nu ska jag mysa lite. Imorn blir det träna och sedan jobb. Fint.

Jorå såatteeee

Tjena nya linnet! Kär i det. Så jävla fint! Nöjd tjej.

Kusin-vitamin tillsammans med hennes farfar/min bästaste plastfarfar!

Nakenhunden Ella med farmor :)

Alex och jag grillade för nån vecka sen, på balkonen. Fast man inte får. Stygga är vi!

Alex och Rebecka&Dannes lilla Tifa!

. . . .

Tjena! Sitter på jobbet för tillfället, om någon ville veta. Jobbar delad tur idag, samt igår. Vill ta livet av mig litegrann. Den som kom på delad tur borde torteras ihjäl, för det är precis det jag gör nu. Torteras alltså. Skitpisstider. Fast tror inte den personen lever som kom på det. Men iaf! Annars då? Jorå, firade Magda igår mellan passen. Sjukt trevligt. Ville inte åka därifrån. Hann äta mat men blev utan efterrätt :( buhuuu! Annars har det inte hänt så mycke mer spännande faktiskt. Jaja, jag ska väl fortsätta slava nu. Höörs då!


RSS 2.0