Planer

Jag har många planer på gång. Det första är att åka till Sälen på tisdag om Alex får ledigt från jobbet. Då åker vi dit tillsammans med Alex syrra, och hennes karl är redan där då. Har aldrig varit där så jag hoppas att han får ledigt! Åka lite skoter och dricka öl :)

Sen nu ikväll har jag pratat med Johanna, vi smidde planer för sommaren. Lutar åt västkusten och Göteborg. Kommer bli toppen! Hoppas våra gubbar vill med bara, men det löser sig haha!!

Till sist har jag en plan som jag inte riktigt kan gå in på än. Men det kommer att innebär en förändring i vardagen. Det behövs. Ganska så omgående. Det här håller inte.

Men nu ska jag kika på tv och försöka sova, men tror det blir svårt.. Jaja. Godnatt!


Utmattad

Jag kan inte sova, trots att min kropp håller på att säger upp sig från livet här på jorden. Hela kroppen värker, huvudet spänner och bultar, jag är astrött. Men det går inte att somna. Jag får max fyra timmar sömn per natt, och då är det en bra natt. För när jag väl lyckas somna så ringer klockhelvete och jobbet kallar. Jag får mer och mer svårt att spela glad inför mina gubbar och gummor. Vad är det som håller på att hända? Är jag helt utbränd eller? Det gör oooont!!


<3

.. Och jag är så klart överlycklig över det!!

Har en väldigt bra vecka måste jag säga. Sjukt bra medmänniska är jag. Igår när jag åkte till jobbet så stannade jag och hjälpte två killar som kört av vägen eftersom alla bara körde förbi. Dom blev glada. Sen idag erbjöd jag mig att vara barnvakt åt magsjuka Hugo, som är Alex kusins barn, eftersom mamman vill på luciatåg där hennes dotter ska vara med. Klart hon ska på det! Så mamman blev överlycklig. Och jag blir lycklig av att hjälpa. Så imornbitti så ska jag och Hugo hänga gäng framför en bra rulle. Det kommer bli succé!!

Nej nu ska jag kolla på greys sen sova. Hejdå!


12-12-12

Tänkte bara skriva till er alla att idag förlovade vi oss! Hejdå!


<3

Sitter och läser min fina vän Paulinas gamla blogginlägg från 2010. Hittade nu ett inlägg om hennes ungdom, om hur hon levde. Jag var väldigt involverad i detta och så här skriver hon längst ner:
 
"Vad förknippar vi med den tiden? Skolk, alkohol, "dåligt umgänge", fest o allt annat.. Men mest av allt så måste man ju ha med sig någon på vägen. Läs: "A good friend will bail you out of jail, but the best friend will be sitting next to you saying; "Damn, that was fun!" .. Så personen som kopplas hit är ju så klart Jeanette. Those days, those days.."
 
Är ganska känslosam just nu så tårarna sprutade tammefan som ett vattenfall när jag läste detta! Herregud så roligt vi haft. Ingen känner mig lika bra som just Paulina gör, och ändå står hon kvar där vid min sida. Jag är så innerligt glad över att hon finns i mitt liv.
 
Hittade fan ingen vettig bild på oss, men den här gamla får duga!

RSS 2.0