bebis 2

Åååh! Jag fick en kusin tidigt imorse. Rättare sagt 06.03. En liten flicka på 3665g och 49cm lång! Neomi heter underverket :) min bästaste farbror har ÄNTLIGEN blivit pappa! Grattis till er, Conny och Marie ♥ jag längtar efter att få åka till Malmö och träffa lilla familjen :)

Bebis

Vill bara gratulera mina fina underbara vänner Rebecka och Daniel till deras dotter som de fick i onsdags (22/2). Ni kommer bli dom grymmaste föräldrarna! Längtar såååå efter att få träffa underverket ♥ men av det jag sett på bild och film så har ni gjort ett jääääääääääävligt bra jobb ni två! MASSA KÄRLEK!!!!

Dagens träning avklarad.

Så himla skön känsla att ha krämat ur sig ordentligt på gymmet och legat i solariet och stekt fläsk. Man känner sig så fräsch efteråt! Kanske inte direkt efter, eftersom man är svettig och luktar illa.. Men när man duschat och fixat sig iaf ;D tränade mage och rygg idag. Höll upp med träningen i en vecka eftersom jag har legat för döden i förkylning typ. Och jag har mått så dåligt! Inte bara pga sjukdom, utan även för att jag inte kunnat träna. Det gör ont i själen att bara ligga hemma. Jag menar, det är ju snart beach 2012. Inte för att jag tränar enbart för det, tränar ju för att må bra också! Sen mår man ju dåligt när man bara är hemma för man förlorar 204872 miljonerkronor för att man inte jobbar. Det suger ju ganska hårt det med. Men ska ta igen det den här sista veckan i februari och jobba dygnet runt om det är så! Så nu hoppas jag att arbetskollegorna är sjuka så jag får ihop mina timmar ;)

Inte den här helgen men nästa helg har Ida på jobbet styrt bubbelkväll! Vi ska bubbla, dricka och äta snacks på något ställe här i närheten och det kommer bli så kul! Hon är riktigt duktig på att styra saker med jobbet hon. Hoppas att fler kommer än förra gången, när vi var på aw :)

Försäkrade Tufflan idag också. Känns som att hon är värd att betala 51kr i månaden för ifall det händer något. Då täcker försäkringen upp till 40000kr om det händer något, och 3000kr för medicin och 3000kr för rehablitering :) 

Nu ska jag pallara mig in i duschen sen till jobbet!

..

Jag har inget liv längre känner jag. Det enda jag gör nu för tiden är jobbar, tränar och sover. Hinner liksom inte så mycket mer. Visst, jag är självklart överlycklig över att jag fått egen rad på jobbet! Men jag är inte van vid detta. Och så här kommer det vara fram tills jag fyller 75 år tydligen, om våran nuvarande statsminister får bestämma. Vilken jävla idiot. Kommer i ren protest gå i pension när jag blir 35. Nejdå, men vafan. 65 år är väl nog? Då vill iaf jag gå i pension och ut på långresa jorden runt med min man! Bara njuta av det liv som finns kvar :)


Det är iaf ett under att jag hann med en tjejkväll i torsdags. Och guuud va trevligt vi hade! Jag, Sandra, Fanny och Elli :) underbart att få träffa dessa töser. Blir alldeles för sällan nu för tiden. I fredags vaknade jag med feber så då var jag hemma från jobbet. Lördag och söndag jobbade jag 7.30-22. Hann alltså inte så mycket dom dagarna. Hann hem mitt på dagen och då åkte jag och Alex till Landrins bil och kollade lite :) vi måste ju köpa ny bil snart då vår har gjort sitt. Otroligt att den ens rullat så länge som den gjort.


Ledig imorn, sedan jobb torsdag och fredag. Helgen är ledig! WOHOW! Med det sagt säger jag godnatt ♥

RSS 2.0