Remember when we used to play..

Idag har jag gjort ganska mycket! Blev tandläkarbesök och massage i Sura. Jösses va skönt det var att få det gjort :) sen träffade jag Rebecka på caféet. Oj så stor hennes mage har blivit! Riktigt tjusigt :) sen träffade jag farmor, gav hennes gubbe en försenad present. Han var dock icke hemma men glad blev han! Sist, men absolut inte minst, träffade jag Paulina min fina! Vi satt hemma hos henne bara och umgicks. Pratade en massa strunt som vanligt :) gud vilka fina minnen man har med henne! Sinnessjukt tammefan. När man tänker tillbaka på allt så saknar man tiderna lite måste jag erkänna.. Inga bekymmer, vi bara köttade! Jaja, nog om det nu :)
Imorgon ska jag träääna såklart! Ska köra fram tillochmed fredag för sen jobbar jag delad tur både lördag och söndag :( buhuuu! Kommer vara helt slut när jag väl är ledig nästa onsdag för en dag.. Inte van vid detta! Nej, nu ska jag gosa ner mig bredvid min vackra underbara karl.

!

Äntligen har jag kommit igång med träningen på riktigt. Har tillochmed kommit igång så pass bra så att om jag ligger hemma och latar mig får jag rejäl ångest. Slutar för det mesta med att jag tar en pw. Tycker inte om Friskis efter kl 16. Det är typ enmiljon människor där då så man får stå och vänta. Men annars så är Friskis riktigt bra! Har nog Denisé att tacka för att jag kommit igång :)
Denisé är dock snäppet mer seriös än vad jag är. Hon äter ju asbra mat också!! Det gjorde jag med, i en vecka. Äter inte onyttigt nu, men inte jättenyttigt heller. Får räcka med massa träning och promenader tycker jag!
Igår tog jag bara en lång promenad. Idag körde jag ett svettigt pass på Friskis. Blev en vända på crosstrainern, sen axlar och rygg. Kör enligt Denisé schema! Imorn blir det bröst och mage :)
Utöver träningen denna vecka så jobbar jag onsdag-måndag. Alla dagar kväll utom fredag. Buhuu! Och på fredag nalkas det kalas då Alex's far fyller på torsdag :) då ska jag vara rejääält onyttig faktiskt!

länge sedan nu

tjena! var ett tag sen jag skrev här. Har inte orkat, inte haft något att skriva om helt enkelt. Julen var iaf perfekt på alla sätt och vis. Bästa julen någonsin måste jag erkänna! Jag och alex var till farmor & Kalle på förmiddagen och åt jullunch och öppnade paket. Sedan på eftermiddagen drog vi oss hem till Alex föräldrar. Där var det hundra pers typ och jag har aldrig skådat så många människor under samma tak på julafton! Och julklapparna under granen ska vi inte tala om.. Haha! Det var jättemysigt :) Nyårsafton var också bra. Vi var hemma hos Jessica och Rikard och åt 3rätters. Svinfint! Sen gick vi ut och kollade på alla raketer. Så det var lugnt och skönt.

Nu äntligen har jag börjat tränat igen, med Denise. Skulle ha tränat idag innan jobbet, men har såååån sjuk träningsvärk så jag kan knappt röra mig. Så jag väntar tills imorn, dock får jag träna själv då men men! Nu jävlar ska jag bli i toppform till sommarn.


Julklapparna hos familjen Melin/Jansson :D och det här var tydligen LITE mot vad dom brukar ha..


Nyår ♥

RSS 2.0