Shoppat lite nytt!

Eftersom min lilla summa av skatten kom in på kontot idag passade jag på att shoppa nödvändiga saker :) jeans-shorts, kuvertväska, trosor och två presenter åt syster :) sen blev det även en sväng med Jessica till Erikslund för sjopping av utomhusväxter! Jävlar va svårt det var att välja! Sen när jag kom hem ville Alex också shoppa haha! Så det blev en tavla från Paprika, nya löpare till köksbordet från Hemtex och nå mer jag inte minns just nu haha!! Imorgon fyller syster 15 bast! Fränt :) grattis till dig gumman <3


Babyshower!

Igår (onsdag) så överraskade vi vår fina underbara gravida vän Lina Bergström med en babyshower. Vi hade planerat allt i smyg så hon visste inget alls! Niklas (hennes karl) och Lina var på eftermiddagen iväg. Då passade vi på att gå in i deras hus och pynta och dona. Niklas visste förstås allt :p sen när hon kommer hem så står vi tysta och gömmer oss för att sedan hoppa fram och skrika "surprice babyshower!!". Vi höll ju på att sätta igång värkarna på na, va rädd hon blev. Haha! Men samtidigt överlycklig och glad eftersom hon inte anat något. Så det blev skratt, tårar, fika, presentöppning, lekar och massa skvaller! Riktigt lyckad och Lina blev så glad :) synd bara att filmerna ej går att lägga ut från mobilen. Filmade när vi hoppade fram haha! Från mig, Elli, Ida, Lina A och Bagge fick hon en fin korg med massa bra-att-ha-saker inslaget i cellofan och rosa band :) hoppas någon fixar sånt här åt mig när det är dags ;) haha!


Minnen

Sitter och tittar igenom massa fotoalbum och gråter en skvätt. Av glädje då så klart. Vilka otroliga minnen man har. Vill tillbaka till år 2004. Underbara tider!


RSS 2.0