Massage

Igår var jag på massage. Det var helt otroligt skönt! Idag är det mindre skönt, har ont överallt plus att jag börjar bli sjuk :( jag är fan jämt sjuk känns det som.

Nu har jag precis vaknat. Ska kliva upp och kasta i en tvättmaskin och sen ha muntligt prov i svenska. Spännande!!


Fråga olle

Vad fan är det för fel på Dominica eller vad fan hon heter??! Hon dom har en otrohetssajt. Hon har ju stora problem. Ligger och kollar på reprisen av fråga olle där hon gästade. Hon tycker det är helt okej att vara otrogen. Hon menar tillochmed att det är bra att vara det! Stora jävla fel har kvinnan iaf. Jävla idiot. Blir så jävla arg. Det är absolut aldrig okej att vara otrogen!! Lämna fin partner om det är så jävla jobbigt istället.


Humor

Fläktfan...


Joel

Jag drömde om Joel Kinnaman inatt. Han blev kär i mig men jag spelade svår. Slutade såklart med att jag vek ner mig, vem skulle inte göra det för han? Vaknade mitt i natten av en hastig rörelse av huvudet och så fick jag nackspärr. Undra vad jag drömde just då?! Haha. Helt klart värt nackspärr iaf. Så nu är jag besatt av honom, funderar på att ta en tripp till usa för att stalka litegrann.


Jens Lapidus

Efter att jag läst boken Livet Deluxe blev jag helt besatt. Så jag var tvungen att köpa Snabba Cash och Aldrig fucka upp också. Dumt att man nu vet slutet på det hela men vad fan gör det om hundra år?


TomTits

Idag var jag och Alex till TomTits i Södertälje tillsammans med Mari och Helin. Riktigt roligt ställe det där. Men anledningen till att vi åkte dit var pga de har en utställning där nu fram till 25/11. Utställningen består av riktiga människor där hud tagits bort så man ser hela uppbyggnaden av människan. Totalt 20 personer som donerat sina kroppar till just denna utställning. De har blivit inplastade av nån sort. Minns inte hur det hade gått till.
Det fanns även organ i glasmontrar som man fick se. Friska och sjuka. Helt sjukt, kommer aldrig mer ta ett bloss av en cigg tror jag. Sen fanns det en gravid kvinna i månad 8. Man såg barnet där i magen. Så fint. Det låg foster från vecka 2, om jag inte minns fel, och fram till vecka 37 eller nå sånt. Och självklart stod det fakta vid alla människor och organ. Lärde mig mycket. Sjukt intressant! Alla borde ta sig en tripp dit.


XoXo

 
Ä N T L I G E N säger jag bara!
Jag har väntat och väntat och väntat på att denna dag ska komma. Gossip Girl säsong 6, den allra sista säsongen är nu igång! Vi ska denna nu få veta vem som är Gossip Girl, efter 5 års väntan. Helt otroligt spännande. Fast jag skulle vilja att GG sänds för evigt. Hoppas dom kanske gör som Sex and the city gjort, två filmer helt hux flux. Det  vore nå!

Söndag

Idag var en hyffsat bra dag. Börjar med att försova mig. Inte så farligt, kom en kvart sent bara. Sen rullade dagen på ganska snabbt på jobbet. Efter jobbet åkte jag hem och skulle börja tvätta, men då hade alex redan gjort det. Hur söt?! Älskade man! Men iaf, skulle springa ner och hämta det sista i torkrummet och möts av en fruktansvärd stank i källaren. Tänkte inte mer på det utan tog min tvätt och gick upp. Sen kom grannfrun över, upprörd som få, då stinker det i heeeela jävla trapphuset inklusive hennes lya. Min med men jag lagade mat så tänkte inte på det. Så hon ringer jouren men dom kunde inte göra nå. Slutade med att brandkåren kom. Det var förmodligen någon som använt något starkt kemiskt medel, typ lackad nått, i garaget som sitter ihop med huset. Imorn blir det att ringa kvarnvreten och skälla!! Brandsnubben sa "hälsa från oss att det måste vara tätt mellan garage och hus".


Jaja, sen gick jag in till dom och duscha. Sen kom dom över till oss och mös till Solsidan! Som vi längtat <3 haha!

Nu ska jag läsa lite sen sovaaa, imorn äre jobb igen :/


.

Jobb dagtid, plugg kvälls-/nattid. Underbart. Ögonen står kvart i sju just nu efter att ha läst en fjärdedel av boken nu på kvällen. Tog dock en powernap mellan två kapitell. Boken ska vara färdigläst på fredag, då ska jag skriva en recension om den så jag lär ligga i om man säger så.
Snart ska jag upp till jobbet igen. Jag vill inte. Dör hellre. Hejdå


Är det värt det?

När man ligger hemma med en ångest från helvete varje kväll man vet att man ska upp och jobba, är det ens värt att stanna kvar?
När man sitter i jobb-bilen i ca tjugo minuter innan man går in till en brukare för ångesten är så stark. Är det värt det?

Är det värt att stanna när man inte mår bra av det? Eller har det att göra med att jag pluggar samtidigt? Jag vet fan inte. Hur ska man veta det?
Önskar att det vore så enkelt att bara fä ett nytt jobb, men det är det ju inte.

Vissa dagar är allt på topp och vill absolut inte byta jobb, men det är bara ibland.
Hela världen är bara så sjuk. Snälla, ge mig ett nytt jobb. Vad som helst, nästan.


Blandade bilder från semester och annat <3


Nytt badrum.

En måndag för tre veckor sen ringde vår hyresvärd och talade om att de skulle komma och riva ut vårat badrum. Schysst tänkte jag. Då säger snubben "kan vi börja köra redan imorn?" Javisst tänkte jag, här går det undan. Men nu, tre och en halv vecka senare så sitter vi här utan badrum och får snylta dusch hos grannfrun! Men nästa vecka ska det vara klart. Det har dom lovat faktiskt. Annars får dom med mig att göra...

Det blir iaf 20*20 mattvita på väggarna, 20*20 svart klinkers på golv och 10*10 pelare bakom skithusstolen i samma sort som golvet. Asnice!!!


Snurrig man på morgonen?

Tror att Alex var gaaanska trött imorse innan han begav sig till jobbet. Hittade detta när jag ställde mig efter jobbet och skulle diska... Han är bara föööör go! Haha!


Nu är det på tiden..

Känner att det är på tiden att uppdatera kanske? Var ju ett bra tag sedan sist.
 
Det bästa som hänt under tiden när jag inte hunnit uppdaterat är att mina underbara vänner Fia med sin Mogge och Lina med sin Niclas, fått en varsin unik, helt underbar dotter!
 
Tre fina och helt underbara bilder på Lina och Alva ♥ dör en skvätt varje gång jag ser på detta underverk! Jag undrar ju hur det känns när man får ett helt eget barn, man lär ju dö av lycka typ.
 
Och så bilder på Alice såklart här nedan!
Fina med Alice på första bilden, och Ellinor, Alice och Tuva på sista ♥ underbara människor!
 
 

RSS 2.0