Jobb

Det här är bara så sjukt, att jag knappt fattar det själv. Jag sökte ett jobb natten till igår. Blev uppringd av sektionsledaren där kl tio på morgonen igår. Var på intervju kl tre, och fick jobbet på plats. Hur sjukt?! Och folk säger att det är svårt att få jobb ;) hehehee. Iaf så börjar jag på måndag redan. Det är på geriatrik & rehabmedicin på lasarettet. Ska bli jätteroligt!!! Så börjar med upplärning mån-tors. Turkiet på fredan, och sen tillbaka efter en vecka och kicka igång jobbet på riktigt! Ska kanske nämna också att det är ett vik först och främst tillochmed januari, men man måste börja nånstans! Jätteglad är jag iaf :)
 
Och idag, äntligen, klämde Rebecka ut Tifa's lillesyrra!! Tur för henne, för hon lovade mig att föda innan jag åker utomlands ;D två veckor för tidigt kom ungen, men frisk som en nötkärna och extremt jävla megasöt! Längtar som en idiot efter att få träffa henne :) hon hade nordeuropas snabbaste förlossning också.. Sinnessjukt! Så stort grattis till Becka & Danne! Och Tifa så klart <3
 
Kollade på Idol tidigare. Får fan nervsammanbrott av programmet. Jävla pajjaser hela tiden. Fattar dom inte själva att dom är sämst? Eller åker dom dit och driver bara?! Hoppas på sistnämna för det är föör jävla pinigt det programmet alltså.
 
Mmm kul. Sålde mina jävla lampor till nattduksbordet idag till Johanna. Sen kastar jag mig i bilen och for till IKEA för att köpa dom nya fina. Tro på faaan att skiten är slut då! Fyfan. Var bara att åka hem igen svintjurig. Ska till IKEA på Barkaby imorn och köpa istället. Måste ju ha lampor, ser ju inte ett skit annars. Livet är bra jobbigt ibland alltså.
Och så var Magda här idag och smacka upp en tapet i hallen. Ska lägga upp bilder sen så får ni se :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0