Torsdag

Alltså. Hur fan kan man bli förkyld mitt i sommaren?! Feber och grejjer. Jag som nyss var magsjuk. Det är fan synd om mig nu. Aja, var ledig idag iaf. Enda dagen denna vecka och då får man ligga inne och kurera sig. Det sög ju. Jag som skulle till Sura och mysa med mina tjejer! Tog iaf en svängom till Mio faktiskt. Behövde luft. Tänkte beställa dom andra ryggkuddarna till vår gigantiska soffa, men det såg för pankt ut så det blev inget med det!
 
Nu ligger jag nerbäddad i sängen med Tufflan. Vi lyssnar på musik och kikar runt på nätet :) har fått nån slags dille på Better Bodies kläder. Jävligt dyr dille må jag säga!
 
Iaf. Imorgon är det jobb som gäller. 13.30-22. Jag älskar fan att jobba kvällar på mitt jobb. Vi är färre personal så det finns massor att göra plus att man är ensam på "sin" sida. Blå eller röd. Då har man mer koll på läget än om man är massa på varje sida på dagtid. Man får mycket ansvar när man är själv på sin sida. Det gillar jag. Och jag gillar hur bra samarbetet är mellan uskor och ssk/bm. Helt fantastiskt! Jag hoppas nå så innerligt att jag får vara kvar på det här jobbet nu. Men eftersom det bara var ett sommarschema så är det ju så. Men har pratat med chefen.. Så jag håller tummarna! ÄLSKAR sjukhusjobb. Älskar Kvinnokliniken. Man kan inte tro att så många kvinnor kan komma överens, men det är sinnessjukt va bra avdelningen är!
 
Meeeen dyker det inte upp jobb där så får jag väl flagga trafik med min kära Emma ett tag då. Eller glida runt hemma ett tag. Funkar det med ;)
 
Ska ta tag i träningen på MÅNDAG! och nu jävlar är det sant. Jag ska bli så sjukt jävla fit till nästa sommar. För nästa sommar så ska jag till IBIZAAAA! Fatta den då!??! Med mina käraste, Ida och Lina. Det kommer bli succé. Jag vill dock dit nuuuuuu men ingen annan som har råd nu så vi får vänta :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0