Hur?

Har provat någon natt utan. Men vaknar varje kvart helt svettig. Det går inte. Helt enkelt. Hur gör man för att bli av med dessa? Funkar knappast att bara sluta rakt av. Dumma dumma saker! Ska klura ut en lösning även om den innehåller slag med stekpannan i huvudet. Tror fan den är mest effektiv! Dock jävligt ont dagen efter när man vaknar. Men det gör ju inget, så länge det inte är nå kemikalier :)


Sommar


Bebis

Idag har jag snosat bebis!! Inte vems bebis som helst heller. Utan Paulinas bebis. Som jag har längtat <3 sötkorv han ju. Blev förälskad. Helt otroligt. Lilla livet!! Hoppas du får lika roligt i livet som mor din, då kommer det inte bli annat än succé!

Sen har jag bara degat hemma. Lina var hit. Men jag somnade så hon drog. Haha! Så jävla lat jag är. Från o med imorgon ska jag bli nyttig. Och sen ska jag börja träna igen. Mår så mkt bättre då. Då vet ni! Hejpa


Älskar livet idag

Idag vaknade jag med både magsjuka OCH kraftig huvudvärk. Livet är för härlig ibland alltså. Sovit en kvart inatt också. Kanske därför jag har så ont i skallen. Vissa förstår inte hur jag kan ha så ont eftersom jag inte har något där inne HAHAH!

Provade äta nyss. En knäckemacka. Får se hur länge jag får behålla det heheh. Kollar på Keeping up with the Kardashians nu också. Jag är så lycklig att det kommit en ny säsong. Yeeey!


Ja just!


Zero


..,'

Tänk att någon gång få vakna utan huvudvärk. De flesta som läser det här förstår inte ens vad jag menar. Och visst, jag har sagt att "åå idag vaknade jag utan värk", men den är aldrig borta helt. Huvudvärken finns alltid. I små och stora mängder.
Att jag har ständig kraftig huvudvärk börjar bli en sån stor och tung påfrestning för mig att jag inte har några krafter kvar. Den lilla energi som finns räcker knappt till hela arbetsdage. Sen när jag är hemma så Har jag ingen ork kvar till vardagssysslorna längre. Så då måste jag sova. Huvudvärken äter upp mig innifrån.
Var till en neurolog förra veckan. Hon titta på mig litegrann, frågade massa saker och bad mig gå balansgång. Sen så hon "nej du är superfrisk ju!! Lite spänningshuvudvärk bara". Jaha. Det kunde hon konstatera bara så där. Va bra då. 320kr för att göra ingenting hos läkaren. Hade kunnat googlat likagärna. Det är i såna här lägen jag verkligen önskar att jag har en hjärntumör som dom inte upptäcker i tid. Vilket kaos jag skulle göra med dom. Haha!
Snälla huvudvärk. Försvinn ur mitt liv tack!

För att strö salt i såren så har jag dragit på mig en sinnessjuk magsjuka också :( men hellre magsjuk än huvudvärk!

Bilden har ingenting med inlägget att göra. Den ska ba vara där!


..

Denna trötthet i hela kroppen. Den går inte att beskriva. Men omöjligt att somna. Frustrationen blir allt värre.


Sol innan jobb


Dödstrött

Jo. Såhär då. Det som var "helt" var bara sjukt. Helt sjukt liksom hur jag kan längta till imorgonkväll redan nu efter att då lägga mig, när jag redan ligger i sängen nerbäddad. Jag är noll taggad till att sova nu dock. Men jag måste. Upp halv sex och kriga kvinnokliniken! Älskar mitt jobb så det står härliga till.

Hände en sak idag bara. När jag kom till jobbet vid ett tiden och kolla beläggningslistan så tänkte jag "det här blir fan en enkel match! Inte ens halvfullt på avdelningen ju". Ja tjena. Stressat som en galning, inte hunnit med att haft middag. Helt sluuut.

Åt liksom fyra knäckemackor imorse. Ville hinna bli skithungrg till middagen på jobbet eftersom jag hade spicy med mig. Den smakade prutt när jag slevade i mig sen dirr innan vi stämplade ut. Dåligt.

Jag är så förbannat lycklig över att jag tog steget att säga upp mig från förra jobbet, för att börja där jag är idag. Underbart!!


Fitthora

Skrev ett jävla superlångt inlägg nyss. Allt som kom med var "helt". Idiotfittsaker. Tänker inte skriva om. Det kan ni glömma. Men det var ett sjuujäkla bra inlägg ska ni veta!


Dödstrött

Helt


Love is stupid.

Wake me up when it's all over.

Podcast

Vill tipsa er att lyssna på Rebecca och Isabels podcast. Mkt bra! Sen får vi ju inte glömma podcastarnas podcast!! Alex och Sigge såklart :)

RSS 2.0