..,'

Tänk att någon gång få vakna utan huvudvärk. De flesta som läser det här förstår inte ens vad jag menar. Och visst, jag har sagt att "åå idag vaknade jag utan värk", men den är aldrig borta helt. Huvudvärken finns alltid. I små och stora mängder.
Att jag har ständig kraftig huvudvärk börjar bli en sån stor och tung påfrestning för mig att jag inte har några krafter kvar. Den lilla energi som finns räcker knappt till hela arbetsdage. Sen när jag är hemma så Har jag ingen ork kvar till vardagssysslorna längre. Så då måste jag sova. Huvudvärken äter upp mig innifrån.
Var till en neurolog förra veckan. Hon titta på mig litegrann, frågade massa saker och bad mig gå balansgång. Sen så hon "nej du är superfrisk ju!! Lite spänningshuvudvärk bara". Jaha. Det kunde hon konstatera bara så där. Va bra då. 320kr för att göra ingenting hos läkaren. Hade kunnat googlat likagärna. Det är i såna här lägen jag verkligen önskar att jag har en hjärntumör som dom inte upptäcker i tid. Vilket kaos jag skulle göra med dom. Haha!
Snälla huvudvärk. Försvinn ur mitt liv tack!

För att strö salt i såren så har jag dragit på mig en sinnessjuk magsjuka också :( men hellre magsjuk än huvudvärk!

Bilden har ingenting med inlägget att göra. Den ska ba vara där!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0