Uppdatering om mina favvosar

Har ju helt glömt bort att uppdatera er om Gossip Girl ju! Hur kunde det ske?! Jösses. Daniel var iaf Gossip girl. Inte så otippat alls. Jag har trott det i några år nu men ändå velat. Hade varit bättre om det varit typ Bart Bass eller Serenas morsa eller nått. DET vore otippat. Eller Dorotha. Ännu mer otippat. Så nu behöver ni inte se slutet! Bra va?!


Rättstavning

Det ska så klart stå Three i inlägget under om ni inte hajjat det än! Var nog för trött för att försöka mig på stavnin på engelska. Men jag är inte helt efter, jag vet hur det stavas! HÄJ!


Tree dots

Kan väl kanske känna att det är lite värdelöst att SHM spelar sin sista spelning nånsin tillsammans i Miami ikväll. Men men, what to do? Dom är vidrigt snygga vilket fall som helst!


It's hard to be me


Rädsla blandat med lycka

Jag har nu för första gången i mitt liv skrivit på en uppsägning. Jag ska sluta på mitt nuvarande jobb och börja på kvinnokliniken avd 85. Där gjorde jag min praktik under utbildning och trivdes superbra, så det kommer bli så kul!

Trots att det var länge sen jag kände trivsel för mitt jobb så känns det ändå tungt och är lite rädd. Jag kommer ju såklart sakna mina tanter och framför allt mina goa kollegor. Men dom kommer jag ju umgås med iaf. Men ändå. Och så är det såklart alltid läskigt att börja ett nytt jobb. Tänk om jag inte trivs där heller, eller om det inte funkar nå bra där. Äsch. Nu ska jag försöka vara positiv! För det är ju skitkul med nytt jobb :) som jag har längtat!


RSS 2.0