Leave the world behind you.

Jag kan inte låta bli att känna avundsjuka över de personer som kan sova om nätterna. Jag har alltid haft problem med sömnen och kan verkligen inte somna! För att jag ska kunna somna utan piller behöver jag vara extremt utarbetad, och det händer inte allt för ofta alltså.. Så himla störande att klockan nu är halv två på natten och jag ska upp sex för att knata till jobbet. Varför kommer aldrig John Blund hem till mig för? Taskmört. Står jag sist på hans sovlista eller vad är det frågan om? Tänk att få somna runt tio på kvällen för att vakna utvilad dagen efter. Fyfan vilken lyx! Kan bara drömma om det.
Men nu ska vi inte gnälla. Finns värre saker här i livet.
 

.

 

söndag

Idag har jag jobbat som ett jävla luder. 7-22. Först Kvinnokliniken på dagen och sen geriatriken på kvällen. Gör många såna dubbelpass nu för tiden. Det är alldeles för kul på kk för att jag ska säga nej, plus att jag trivs som ett rövhål där. Önskar att jag kunde få en tjänst där bara. Livet skulle vara så enkelt då!
Äntligen ledig nu, tre dagar. Ska vila som fan! Inte ha nånting inplanerat förutom träning. Behöver det. Stressar alltid runt som fan när jag är ledig annars så hinner knappt märka att jag är ledig. Sjukt jobbigt. Vore ju trevligt om någon ville komma förbi här någon dag så jag slipper åka överallt. Men men!
 
Älskar känslan när jag kommer hem efter ett dubbelpass när man är helt förbannat slut i kroppen, och man tar en varm dusch och sen lägger sig i sängen och det är helt tyst och jag får läsa aftonbladet osv i lugn och ro. Alltså den känslan är det inte mkt som slår! Så nu ska jag njuta här ett tag innan jag somnar in. Hejpa!

hjärtan

Det är ju sjukt att två personer bara kan komma från ingenstans för att sen efter någon månad betyda allt i mitt liv. Det känns som vi känt varandra sen vi var små. Mina finaste underbaraste Elenor & Elly. Ni vet så mycket om mig, men ändå finns ni kvar. Helt fantastiskt ♥
 

insett

Melissa Horn- jag saknar dig mindre och mindre, är en fantastiskt bra låt. Jag har lyssnat på den sen den var alldeles färsk. Tänkte på han. Det tog fem år innan "jag har glömt dig en vacker dag" stämde in hos mig. Men den dagen kom.
Du kändes som bortblåst. Som att du längre inte existerade. När ditt namn kom upp var det som vem som helst. Men sen, när jag såg dig. Då insåg jag en annan sak.

RSS 2.0