.

Att ständigt sakna...

sentimentalnattpåingång

 
 
De senaste dagarna har jag varit i en bubbla. Knappt kunna tänkt klart. Tänkt så mkt på allt, vad som händer med mitt liv. Är det så här det ska se ut resten av livet? Då kommer jag dö alltså. Det här räcker inte på långa vägar. Jag är en rastlös person som tröttnar så snabbt på saker. Det är ett under att jag jobbat så länge som usk jag gjort! Helt fantastiskt! Kanske ska man tycka att jag borde stanna där eftersom jag verkar trivas som usk. Men nej, verkligen inte. Jag älskar att jobba som uska men det är ingen utmaning längre. Nu kan jag det jag ska kunna, sen tar det stopp. Ska jag leva med det resten av livet? Knappast. Nu är jag 99% säker på att det är sjuksyrra jag vill bli. MEN det är väldigt lång väg dit. Börjar jag plugga i januari, då tar det MINST ett år att plugga betygen. Sen ska jag söka mig in på högskola. Lyckas jag bli ssk så ska jag efter ett år specutbilda mig till antingen narkos eller barnmorska. Båda låter sjukt kul! Kan man inte kombinera dom? Haha. Men har några år på mig att tänka ut vilken inriktning jag vill ha sen.
Tycker det  här låter som en bra plan! Kan inte alla skita i sina jobb och börja plugga med mig istället? LYX det vore!
 
 
 
Will you still love me
When I'm no longer young and beautiful?
 
-den ständiga ångesten över valet jag gjort håller sakta men säkert på att äter upp mig innifrån. Hur mkt jag än kämpar så fastnar jag där ändå till slut. Spelar ingen roll vad som händer, för i slutändan sitter jag där ändå.

Oförglömlig resa, Alanya 2013 <3

 
 

Livet

Varför sover jag inte redan? Ska ju upp strax innan sex. Kommer vara astrött. Men min kropp skiter i det för det är så mysigt och roligt att vara vaken på nätterna! Har iaf börjat nya jobbet. Det går skitbra förutom att handledare inte är så jättebra. Tur att jag tar för mig själv då så avdelningen går runt ändå ;) har fått schema fram till 20/10 än så länge. Det schemat är helt fantastiskt!!' Ni ska få se. Om någon törs gå in här på min blogg efter att jag spoilat en massa från livet delux i tidigare inlägg hahaha!

Det här är ett vik tom januari. Sen då? Måste fan börja plugga. Har ju hur mkt som helst att plugga om jag ska komma in på högskola. Polis? Sjuksyrra? Receptarie? Apotekare? Gaaah kan inte bestämma mig. Får panik. Visst, kanske får förlängt och det vore nice som fan men när ska jag hinna plugga då?? Vill bara ha det klart nu ju.

Ska bli skönt att åka till alanya en vecka och bara släppa alla dess tankar. Och bara vara liksom. Fan va ja längtar. Elly, ja hon laddar upp redan ikväll, firar att hon har semester med en massa alkohol :D sååå taggade är vi! Vet inte om Elenor dött för hon svarar inte haha! Jaja blir nog bra :)


Slutet

Såg Livet Deluxe igår med Alex och Ponta. Både jag och Ponta va ju fan nästan på väg ut ur salongen. Jävla nervsammanbrott ju nästan! Sinnessjukt bra. Men blev en aning förvirrad då jag läst boken innan. Påbörjat på den nu igen för att påminnas om hur det var. Alltså. Vadå. JW dör INTE i boken. I boken slappar han utomlands i slutet. JW har ju förfan en relation med juggebossens dotter Natalie. Polisinfiltratören Hägerström ska ju nästla sig in hos JW, inte Radovan.

Ska läsa ut boken och se hur mkt mer skillnad det är. JW var knappt med i filmen ju. Jag kan tycka att dom tagit bort stycken ur boken som är ganska viktiga och bra. Men visst, jag är ingen regisör liksom. Han kan väl sim grejjjj!

Hur som så varen ju svinbra. Mkt pang pang och det gillar jag! Jag ska bli maffiaboss <3


<3

I lördags så hade jag inplanerat att Paulina skulle komma över med sin mini, vilket dom gjorde :) dom kom vid elvasnåret och vi mös och åt mat osv osv. Sen börjar hennes lur ringa. Det var Krille, hennes snubbe. Aaa inge mer med det liksom. Sen efter en stund så ringer hennes lur igen, den här gången frågade Krille (trodde iaf jag) om portkoden. Sen plingar det på dörren, fattade inte varför Krille inte bara kunde kliva in. Paulina säger "men öppna dörren" med sitt största smajl everrrr! Fattade noll. Jag ba "men öppna själv det är ju Krille förfan!" Men det slutade med att jag öppnade ändå, och där stod då inte Krille i trapphuset iaf. Neeeee Rebecka, Danne, Tifa och nyfödda Kelly kom och överraskade mig!!!!!!! Ni förstår inte glädjeruset som befann sig i min kropp då. Herregud va glad jag blev! Så det blev kaffe och fika och en massa mys förstås! :) och alltså, hur kan Kelly vara så lätt? Hon väger ingenting!! Som att bära luft! Och helt fantastiskt fin söt go gullig perfekt hon är, precis som hennes syrra Tifa <3

Sen efter nån timme drog alla hem igen och ja skulle påbörja tjejkväll med Elenor, Elly, Sara och Carro :) fy bubblan va trevligt vi hade! Åt tacopaj och drack massa alkohol :) kändes dagen efter... Det måste vi göra om väldigt snart!


RSS 2.0