Livet

Varför sover jag inte redan? Ska ju upp strax innan sex. Kommer vara astrött. Men min kropp skiter i det för det är så mysigt och roligt att vara vaken på nätterna! Har iaf börjat nya jobbet. Det går skitbra förutom att handledare inte är så jättebra. Tur att jag tar för mig själv då så avdelningen går runt ändå ;) har fått schema fram till 20/10 än så länge. Det schemat är helt fantastiskt!!' Ni ska få se. Om någon törs gå in här på min blogg efter att jag spoilat en massa från livet delux i tidigare inlägg hahaha!

Det här är ett vik tom januari. Sen då? Måste fan börja plugga. Har ju hur mkt som helst att plugga om jag ska komma in på högskola. Polis? Sjuksyrra? Receptarie? Apotekare? Gaaah kan inte bestämma mig. Får panik. Visst, kanske får förlängt och det vore nice som fan men när ska jag hinna plugga då?? Vill bara ha det klart nu ju.

Ska bli skönt att åka till alanya en vecka och bara släppa alla dess tankar. Och bara vara liksom. Fan va ja längtar. Elly, ja hon laddar upp redan ikväll, firar att hon har semester med en massa alkohol :D sååå taggade är vi! Vet inte om Elenor dött för hon svarar inte haha! Jaja blir nog bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0