Jobb!

Tja tja!
Sitter hemma och väntar på att få åka och jobba natt! Ska prova på det nu idag och imorgon och se om det passar, men jag är helt övertygad om att det kommer bli bra. Vill hellre gå natt just för alla de lediga dagarna man får, men får ändå samma lön som nu och nu är jag typ aldrig ledig! Så ska bli fint :)
Har varit och handlat lite så jag ska överleva nätterna. Man har ingen rast så man får köpa lite lätta saker så som typ risifrutti mm mm. Och redbull såklart!! 

Sov till nio imorse. Vakna av att Tufflan stod bredvid sängen och spydde upp en hårboll. Trevligt uppvaknande! Haha! Då klev vi upp och åt frulle o drog till Björnön för att gå en sväng. Det var sååå skönt ute! Sen drog jag hem och sov 14.30-18 typ. Vaknade av att det regna och hagla så in i helvete. Vafan hände?! Iaf, börjar bli pigg nu efter lite mat. Gjorde ungsbakad torsk med sån där färdig sås i påse, räk- och dillsås! Blev så jävla gott!! Till det hade jag broccoli och en knäckemacka :) är väl mätt en kvart typ. Tur jag köpt en jävla massa risifrutti till natten!

Nu ska jag snusa lite och slappa framför tvn innan jobbet kallar. 21.15-7.15. Fint!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0