Nattuggla

Jobbar inatt. Men sista natten nu sen ledig måndag iaf :) jobbat natt hela jävla helgen. Det suger sååå hårt att jobba natt på helger. Dag med för den delen. Aldrig kul att jobba helg vafan. 

Jag blir så sentimental under mina nattpass. Tänker på förr. Har så mkt tid att tänka på nätterna så allt bara for runt där inne i hjärnkontoret! 
Läste P's blogg. Sen kom jag att tänka på förr. Allt var så enkelt. Man kunde häng dygnet runt och så var vi så busiga att vi gjorde massa lurt, men fan så roligt vi haft det!! Finns inga ord som kan beskriva hur kul det var. 
Men nu ser jag framåt. Har ju fan hittat världens snyggaste och bästa karl! Så himla lycklig är jag :) fast vore kul om man kunde hänga mer med vänner men antar att det blir annorlunda när man blir äldre. Pisstråkig!! 

Jaja. Lär jobba nu om jag ska komma hem nångång :)

Första dagen efter semester

Alltså. Jag kommer aldrig mer ta semester. Det är på tok för jobbigt att komma tillbaka efteråt! Är på jobbet nu. Vill köra ut i skogen och skära mig i armarna bara. Så jävla gärna vill jag hem! Haha!! Nerå, ganska lugn natt så det funkar ändå. 

På semestern har vi inte gjort ett skit! Så jävla fint. Älskar att inte göra nått. Vi skulle åkt iväg men blev inte så för halva Västmanland brann upp :( vi tar en dagstripp till Kolmården istället om nån dag! 
Fyfan va jag trivs i huset. Helt galet! Nu har vi börjat måla om köket också. Väggarna var lite sunkiga! Bara två veckor innan tapetjäveln kommer :) men den som väntar på nått gott..

Jaja. Jag lär jobba om jag ska få komma hem nångång! Hejdå bloggen RSS 2.0