längtar

Längtar knappt nå alls till Thailand. 12 jävla dagar kvar! Hur ska jag orka vänta? Börjar simma dit nu istället. Hinner väl drunkna i svartån med min otur hahah!!! Det ska bli förjävla härligt. Direktflyg dit med han, landar tidigt på morgonen i BKK och tar ett flyg ner till Phuket direkt. Där ska vi möta upp två vänner som bor vid Kata beach. Fest första kvällen. Dagen efter blir det en dagstur till Phi Phi för att snorkla lite. Fantastisk snorkling där!! Sen vettefan vart vi tar vägen. Jag bryr mig inte heller så mkt. Vill bara härifrån. Rymma iväg liksom. Ladda om batterierna. Och det behövs efter den här tuffa jobbperioden jag haft på sista tiden.
Som jag har slitit. Som ett djur. Behöver verkligen avkoppling på hög nivå. Ska  ta en fet massage första dagen också så man är fräsch i kroppen under resans gång!
 
Nog om det nu.
Ligger här ensam.. Det är tomt. Det brukar inte hända att vi sover utan varandra men det blev så idag bara. Så jag och min inneboende har  haft sambo-samvaro ikväll. Trevligt det med =)
Är trött som jag vet inte vad så tänkte väl slå igen tekniken och sussa. Börjar dock inte förrns kl 09.30 imorn. WOOPWOP! Det ska bli fantastiskt skönt att slippa kliva upp mitt i nassen =) två ton grus i ögonen. Var en jobbig dag på jobbet idag. Utskällning och halvt kvaddad bil. Aaa ni hör ju. Livet är inte lätt!
Nej nu ska jag ha samvaro med Cimon och Tufflan en stund innan jag klappar ihop totalt! Tjarå!
 
 
 
-du betyder allt för mig ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0